tirsdag 26. april 2011

Rippet bulking

Kom over den personlige bloggen til lege og Aftenpoften-blogger, Wasim Zahid, og tro meg - den mannen er pur ondskap. En ting er at han skriver om trening og diett og sånn, og det langt bedre enn meg, men det høres til og med ut som at han liker å trene. Det er direkte ufint.

Men jeg forsøker å komme inn i lingoen på bloggen hans. Ripping er så vidt jeg forstår å fjerne mest mulig underhudsfett, slik at huden ”klistrer” seg fast til underliggende muskler og fremhever konturene. Bulking er å trene og spise intenst for å bygge mest mulig muskler. For å si det slik. Jeg ligger svært godt an med bulkinga, som dere kan se av min massive magemuskel under. Rippinga derimot...


Uten å generalisere for mye, så vil jeg si at noen kvinner er villige til å gjøre hva som helst for å bli slanke. Ja. Bortsett fra å trene mer og spise mindre, da. Blåmerkene ovenfor ble anskaffet da jeg i et forvirret øyeblikk kjøpte Groupon til å "smelte vekk" fett fra kroppen med Ultrasonic Cavitasjon og påfølgende lymfedrenasje. Ok. Først: AU. Jeg skal heretter la de stakkars lymfene mine være i fred. De har ikke gjort meg noe (enda) og da skal ikke jeg plage dem heller.

Dernest. Smelte vekk fett? Hvor dum går det an å bli? Må jo være det nærmeste jeg kommer tynn blondine. Med mindre jeg spiser en.

Det er nå tre uker til vi gifter oss i New York. Jeg veier 75 kilo og har brukt 16 uker på å gå ned de første 1,5 kiloene. Så da tar jeg vel de neste 10 kiloene på de tre ukene som er igjen. Eller kanskje ikke. På en annen side så har jeg fortsatt ikke kjole, i verste fall kan jeg klippe hull i et hvitt laken og snurre et belte rundt. One size fits all.

Men Wasim Zahid har begynt lavkarbodiett, og han skriver at han i ett rom og med riktig vinkel og belysning kan begynne å skimte 6-packen. Grrr... Selv går jeg mer for vaskeball enn vaskebrett. Men lavkarbo skal bli.

13 kommentarer:

 1. Grete Roede, VamPus, Grete Roede!

  SvarSlett
 2. Hvordan foregikk egentlig lymfedrenasje? Nåler? Stråling? (Jada, jeg vet jeg kan google det, men jeg tenker at det sikkert er flere enn meg som lurer ;))

  Forøvrig kjører jeg også lavkarbo - mest for å få mer proteiner pr antall kalorier og dermed beholde mine surt anskaffede muskler mens jeg stadig forsøker å oppnå en lavere fettprosent. Funker for meg - sixpacken er såvidt synlig ved hard flexing og riktig belysning.. Jeg og Wasim får få noen til å gå etter oss med studiolamper og -paraplyer på stranda i år.

  SvarSlett
 3. Bli veggis igjen. Kiloene bare raser av, utrolig nok. Gikk ned fra 67 til 59 kilo (veide sist søndag) ved å droppe kjøtt til hverdags. Men spiser gjerne en blodig biff til fest altså :D

  SvarSlett
 4. Og forrige ordbekreftelse var "imons" hihi

  SvarSlett
 5. AM: Joda, Grete Roede funker. Det er nettopp å spise mindre og trene mer. Meh...
  Marte: Har forsøkt det før. Funker, men GUD så kjedelig. Er egentlig ikke så glad i verken brød eller poteter, men med en gang noen sier at man ikke får lov, så vil man jo ikke ha annet...
  Puselur: ha ha ha, ser for meg stress ved riktig belysning ja. Har aldri tilgitt Høybråthen for røykeloven. Jeg tar meg best ut i et røyklagt rom med dempet belysning...

  SvarSlett
 6. He he - veggis eller lavkarbo.. Nei, noen må lide for min skjønnhet og det får bli kyllingene og grisene denne gang :-)

  SvarSlett
 7. Trodde i brøkdelen av et sekund at bildet var av en ny retrokake. Men nei. Skrik. Jeg synes 75 er helt fint. Stopp nå. Og så skal du ikke la deg rive med av han Wasim Zahid, selv om han er aldeles superskjønn & dreamy. Jeg følger ham på Twitter, uten at jeg helt vet hvorfor. Ok. Jeg vet hvorfor. Han er så jævla søt. Kan man skrive slikt her, eller er dette egentlig i rosabloggens faktiske ånd?:-)

  SvarSlett
 8. Dersom du ikke kan kommentere at noen er søte på min rosablogg, hvor skal man kunne kommentere da?

  SvarSlett
 9. Herlig skrevet VamPus! I og med at du nevner meg, så føler jeg en liten forpliktelse til å legge igjen en kommentar.

  La meg avsløre en liten hemmelighet (for your blogg only): jeg liker ikke å trene. Der! Jeg sa det! Jeg liker det virkelig ikke. Folk snakker om hvordan man føler seg så bra etter en løpetur eller en hard treningsøkt. Jeg har fortsatt til gode å oppleve #denfølelsen. Min favorittaktivitet er faktisk å ligge på sofaen og se på matprogrammer på BBC-lifestyle med kona. Men grunnen til at jeg likevel trener og spiser sunt er at jeg i kraft av min profesjon dessverre vet at det er bra for helsen.

  Jeg tror lavkarbo'n funker, så lykke til med den. Og ikke minst med bryllupet. Jeg misunner deg den turen til New York :)

  Love,
  Dr Evil.

  SvarSlett
 10. Åh, så godt å høre! Det fine med matprogrammer er jo at man får ekte matglede uten kalorier (med mindre man sitter og spiser is rett fra boksen... som ikke er et ukjent konsept hjemme hos oss).

  Følger med på Ripped before summer - og skal lenke deg opp herfra, men syntes ikke du passet sånn automatisk under "Rosabloggere" :-))

  SvarSlett
 11. Jeg tror jeg elsker deg litt <3

  Hilsen 75 kg

  SvarSlett