lørdag 9. april 2011

Det er bare babymat. lizm

Etter tips av Siri Vil så vurderer jeg nå babymat-dietten. Den må jo bare være sykt bra - siden både Heidi Alexandra og Kissies går på den. La oss bare se helt bort fra at babymat er skapt for at små barn skal vokse og derfor er mest mulig næringsrik, lizm. 

WTF. Babymat-dietten? Og jeg trodde virkelig jeg hadde prøvd alt - fra sitrondietten og flyvertinnedietten til Nutrilett og lav-karbo. Men babymat?

Her er det jeg tror da, men gurimusa (som Børge ville sagt) hvorfor høre på meg lizm, hva med å trene mer og spise mindre?

Bare tatt helt ut av det blå selvsagt. 

Og jeg vet godt det ikke er bare barnemat å gjøre. Pøn intended. Det blir nok en stund til jeg kan si som Siri Vil - "Jaja, jeg er iallfall tynn". 

Nå. Nestle banangrøt. Nam.

5 kommentarer:

 1. Altså, det er ikke jeg som har sagt dette (det må i så fall ha vært veldig sent lørdag kveld. En annen Siri. Forøvrig kan jeg anbefale økologisk barnemat som vil gjøre deg raskt ekstra tynn (pluss andre ubetydelige symptomer som lammelser, synsforstyrrelser osv) http://www.abcnyheter.no/node/79092

  SvarSlett
 2. Tja, uten å ha prøvd kuren har den vel ihvertfall to faktorer som hjelper:

  * Man blir vel utrolig lei av slik mos veldig raskt, og da spiser man mindre.

  * Maten kommer i glass, og mengden er tilpasset en liten kropp. Enklere å kontrollere mengden enn på en all-you-can-eat buffet.

  SvarSlett
 3. For den som er opptatt av å (for)gifte seg er det viktig å velge riktig barnemat.

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/110409/fant-arsenikk-i-barnemat

  SvarSlett
 4. He he, morsomt innlegg.

  Folk er så desperate etter å finne måter å gå ned i vekt fortest mulig, og tenker ikke på at de kommer til å gå opp igjen med en gang. Har de tenkt til å spise babymat resten av livet?
  For all del- ikke tren og spis sunt...

  SvarSlett
 5. Det er jo helt sykt. Men jeg har gått på noen sinnsyke kurer i mitt liv jeg også, og det verste av alt - da var jeg omtrent like gammel og like slank som disse jentene. Deprimerende...

  SvarSlett