onsdag 13. april 2011

Dagens outfit - brudekjole og sko

Fem uker til vi gifter oss i New York, så da er det vel egentlig på tide å tenke på kjole? Ingen hast, selvsagt, men greit å begynne å se. I utgangspunktet har jeg selvsagt alltid drømt om å gå med noe som kjolen ved siden av - helst med puffermer. Men kanskje litt "too much" å møte på et offentlig kontor i New York med?

Tenkte det, ja. Så da sjekket jeg innom Karen Millen på Paleet i Oslo - som har kule klær, sko, vesker, alt!
Bortsett fra kjoler i min størrelse, selvsagt. Her i strls 42 - og kom ikke her og si at jeg ikke har investert i kroppen min. Den magen og de formene kommer ikke gratis, skal jeg si deg.Under armen kan du se hvor glidelåsen stoppet og skimte en BH. Lekkert! (oppdatert innlegg).


Så da trøstet jeg meg selv med å kjøpe et par sko på salg (650 kroner jenter, løp og kjøp). Det fine med sko er at de passer uansett hvor mye du veier. Komme til mamma sin. Hvis dere oppfører dere pent skal dere få være med til New York....

12 kommentarer:

 1. Prøv Diin på Majorstua (Frogner Stadion). Der fant jeg kjolen min - de har både brudekjoler og penkjoler. Kan ikke garantere størrelsene, men jeg måtte kjøpe det minste de hadde, så da er det vel håp...

  SvarSlett
 2. Forsøker å unngå brudekjolebutikker.. Har sett noen fine kjoler på Coast og Monsoon i Bogstadveien også, så det ordner seg nok...

  SvarSlett
 3. Kan jeg driste meg frempå med et lite nettbutikktips? Til tross for et pussig navn har www.pinupgirlclothing.com en del kule kjoler for damer som ser ut som damer.

  For eksempel kanskje denne kunne gjort seg som brudekjole?:
  http://www.pinupgirlclothing.com/the-niagara-dress-in-white-bengaline-by-dixiefried.html
  De har alltid klart å levere på under 14 dager de 7 gangene jeg har klikket noe hjem derfra.

  Karen.

  SvarSlett
 4. Tro det eller ei, men du er ikke den eneste på huset som liker pinupgirl-kjolene, har hørt rykter om denne før, men ikke funnet noe passende til giftekjole (synes brudekjole høres litt voldsomt ut). Men den der var ikke så gæli - og kanskje denne her samtidig for bryllupsreisen :-)

  http://www.pinupgirlclothing.com/red-vintage-wiggle-dress.html

  SvarSlett
 5. Pia er vervet av meg, ja. Wigglekjolen er kjempefin. Jeg har den i svart i str L, og den sitter like fint til tross for 15 kg opp og ned.

  K.

  SvarSlett
 6. Det er kanskje like greit å unngå brudebutikker, jeg kjøpte en kort femtitallskjole og følte at jeg måtte krangle litt med butikkdamen fordi jeg gikk utradisjonelt (den er da hvit!). Dessuten prøve hun å prakke på meg en kaninbolero. "Liker du ikke kanin?" spurte hun, "JO" sa jeg, "Det er problemet..."

  Det var forresten mange kule kjoler på den pinup-linken, men ettersom de koster over 200 kr og Norge fremdeles har tollregler fra 70-tallet gidder jeg ikke betale moms.. Eller er de av de butikkene som merker som "gift"?

  SvarSlett
 7. Dvs "gift " som i gave. Ikke "jeg er nå gift og unngår på mystisk måte tollreglene"

  SvarSlett
 8. "Liker du ikke kanin?" spurte hun, "JO" sa jeg, "Det er problemet..."

  HA HA HA HA! Veldig bra.

  Dessverre må jeg nok betale moms når jeg får den kjolen jeg akkurat bestilte - men jeg kjenner at jeg er for den tolkningen av "jeg er nå gift"..

  http://www.pinupgirlclothing.com/ava-dress-jade-green.html - Kanskje jeg tør ha den på meg på landsmøtemiddagen. Da vil dere se den som dagens outfit. Følg med!

  SvarSlett
 9. Puselur, LOLOL bra svart på kaninboleroen :D Gift som i poison?

  SvarSlett
 10. Anbefaler Undorn i Sorgenfrigate. Karina Kjenner Titze lager nydelige kjoler som passer damer. Definitivt ikke brudekjoler (slike får jeg angst av), selv om jeg giftet meg i en av hennes...

  SvarSlett
 11. Monsoon har MASSE flott! :D

  SvarSlett
 12. Undorn hørtes spennende ut. Monsoon har jeg allerede notert meg som alternativ dersom den kjolen jeg har bestilt (jada) enten ikke passer, ikke er fin nok eller ikke kommer frem i tide...

  SvarSlett