fredag 8. april 2011

OMG - forlover funnet i Geneve

En leser gjorde meg oppmerksom på at for å ha noe troverdighet som rosablogger så må språket gjøres noe med. Hele setninger og sammenhengende resonnementer kler ikke en rosablogg. Så... vel, vi får se på det. En annen påpeker at jeg trenger et hylekor av fjortiser som skriver OMG så fin du er OMG. Det kommer. Det er jeg sikker på. Snart.

Her er forresten dagens outfit, som egentlig fra outfit fra forrige fredag. Forsøk på posering fra taket til Verdens Helseorganisasjon i Geneve. Topp fra Mango, bukse og cardigan fra Inwear og ganske kule litt Converse-aktige shoes fra Bibba.no - kjøpt på Clouds i Vika.

Geneve er for øvrig en strålende by å dra til på helgetur. Mindre enn Oslo og like dyr, men det er i grunn ikke så mye å se av museer og lignende - så man kan shoppe og dingle på cafe uten å få dårlig samvittighet.

Vi gjorde vårt beste for å legge igjen elektroniske spor overalt da vi besøkte vår venninne Legen, nå også forloveren, hos Verdens helseorganisasjon. Vi er nemlig overbeviste om at de driver eksperimenter på mennesker i underetasjen. Hvorfor skulle hun ellers smugle oss inn bakveien slik at vi ikke trengte å gå gjennom sikkerhetskontrollen (og dermed bli registrert som besøkende). Nettopp! Vi la frem teorien til Legen, men du vet hvordan det er. Jo mer de nekter, jo mer vet vi at de lyver. Vi så bur i underetasjen. Helt sant. Riktignok ingen bur med mennesker i, men som Arne sier - "de derre folka der stoler jeg ikke på".

Apropos Arne - her står han i ved innsjøen og skuer innover mot sentrum. Den høye vannstrålen er Jet d'eau, en av verdens største fontener, med en stråle som går 140 meter i været. Geneve har rundt 185 000 innbyggere, men med alle ytlendingene som bor og jobber i bank/finans eller FN-organisasjonene som preger byen kommer innbyggertallet opp i det dobbelte.Oppsummert: VamPus har nå forlover og papirer som bekrefter at jeg ikke har noen seksuelt overførbare sykdommer eller er i slekt med min kommende mann er nå sendt til skattemyndighetene, som romantisk nok er de som vurderer om man er giftbar.

Så da er det bare å vente...

8 kommentarer:

 1. Sjukdomspapirer, er det noe nytt de har begynt med? Kan ikke huske at jeg måtte ha legeattest før jeg gifta meg.

  SvarSlett
 2. OMG, veldig bra post. GLHF med forberedelsene. Gleder meg til å feste når dere kommer tilbake fra NY. Suzz i hjertet ditt. Hilsen Ine (41 og et halvt)

  SvarSlett
 3. Ine: GLføkkingsHF? WTF er det?

  Tiram: Må fylles ut i Skjema Q-0150 B - Erklæring fra brudefolkene før prøving av ekteskapsvilkårene. No kidding.

  Og først nå slo det meg at vi har sendt inn skjemaer på norsk, men det er kanskje engelsk vi trenger.

  Føkk!

  SvarSlett
 4. OMG du er så fin OMG!

  Og med det unnagjort: Digger denne bloggen, morsomt å lese deg skrive litt annerledes ting enn vanlig.

  SvarSlett
 5. Du er bare OMG så hærlig! Et forfriskende pust fra de andre rosa bloggerne. Gleder meg til oppdatering på outfit i VG mellom bitchingen. Dette kan ikke bli noe annet enn norges beste blogg Vampus ;)

  SvarSlett
 6. Veldig vanskelig og høyt nivå til rosablogg å være. Sproget altså. Bør senke listen mye. Nå.

  SvarSlett
 7. Bra passord for å legge inn forrige kommentar: tonic (!)

  SvarSlett