fredag 1. juli 2011

Radiotryne

Jeg sutrer på dem titt og ofte, men elsker dem litt langt der inne. Hvem? Kringkastingen selvsagt!

For en stund siden hørte Husbonden og jeg på radio i bilen. P2s Kulturnytt hadde et fredagspanel som kommenterte, kranglet og hadde moro av tre utvalgte saker.

- Der vil jeg også være med, furtet jeg til husbonden.

Vel, noen ganger hjelper det å være tilgjengelig på kort varsel og alltid si ja når man kan stille opp. Det hjelper også være kvinne. De har en kvinnekvote de må fylle, ser ikke bra ut med menn i studio. Så hæpp - inn fra høyre kommer VamPus. Her er mitt radiotryne:

Dagens outfit: Jakke fra H&M. Topp fra H&M. Bukse fra Lindex. Så det så.

Og så er jeg fan av programleder Ugo Fermariello, som med kollega Birger Kolsrud Jåsund, kanskje har Norges deiligste radiostemmer. Sukk. Du vet du nærmer deg førti når P2 står på døgnet rundt og Kulturnytt er høydepunktet. Her finner du opptak - vi gikk på ca 17:12 - så et godt stykke ut i programmet som starta 16:03 altså.

Anyhow. Siden vi først er i skrytehjørnet (hallo!?! - dette er en rosablogg lizm), så legger jeg ut bilder fra sommerfesten til NRK etter fagdagen der jeg deltok i en paneldebatt. Morsomt nok var sommerfesten på verdens alkoholfrie dag. Fra hva jeg kunne observere er det ikke helt utenkelig at sammenfallet skyldes at all alkoholen er samlet på Marienlyst den dagen, så det ikke er en drink å oppdrive i resten av verden. Nuvel.

Det er jo moro å se Dan Børge Akerø sprade rundt med en sigar, mens han kikket rundt etter noen å prate med. Naturlig nok måtte jeg nevne det da jeg bommet røyk av Per Sundnes.

- Du vet du, han Dan Børg e' verdens triveligste kar!

Grand Prix neste år? Hm?

Og da skjønte jeg hva som var greia med Per Sundnes også. Ingenting er så sjarmerende og tiltalende som mennesker som snakker helhjerta pent om andre. Dagens lille lærdom for dere som vil ha suksess i selskapslivet der altså.

Husbonden, som er tidligere NRK-journalist, benyttet selvsagt anledning til å svinge innom og hilse på gamle kollegaer. Viste seg at han kjente selveste Thomas Seltzer også. Da foregår samtalen mellom oss slik:

- Jøss, Thomas, jo. Bli med bort å hilse!
- Nææh, ikke kleng deg inn på folk du knapt kjenner, det er så flaut.
- Flaut? Er du idiot eller? Thomas, yo!

Og han var jo verdens triveligste, og ja - de kjente hverandre. Så da fikk jeg tatt et dagens outfit-bilde. Med Mr. Selzer himself.

Kul på tv, kul i virkeligheten.

Ikke spør hvorfor jeg står som jeg står. Lurer på om jeg mente å peke på skoa (fra bibba.no). Muligens at jeg for en gangs skyld hadde lyse bukser (Malene & Birger). Eller at jeg bare var dritings og tenkte jeg skulle fornye sjangeren rosabloggposering. Og nei. Picasa billedredigering tar sikkert vekk røde øyne. Men fikset ikke hvitvinsøyne.

Endelig fikk også jeg en goodie-bag: Boka "Verden i krig - den muntlige historien" av Richard Holmes, og den kuleste t-skjorta ever (sjekk ut NRK butikken). Noe sier meg at goodie-bagene mine er noe annerledes enn andre rosabloggeres. Jeg klager ikke...

Legg merke til detaljene - teknisk leif og Ingrid Espelid - gull!
Jeg regner med at alle skjønner at dette er en ren skrytepost, egentlig mest for å vise at jeg er kulere enn dere. Eller henger med kulere folk enn det dere gjør. Eller tilfeldigvis støter borti kule folk. Dette er en rosablogg. Selvinnsikt og dybdeanalyser kan dere få et annet sted.

Hæpp!

4 kommentarer:

 1. "Selvinnsikt og dybdeanalyser kan dere få et annet sted." U rock my world!!!

  SvarSlett
 2. Det er jo faktisk folk der ute som tar blogg seriøst vet du. Greit å legge på en liten disclaimer. Rock on!

  SvarSlett
 3. Greit å rosablogge så lenge man presiserer at det er et rosa innlegg:) skulle gjerne vært der.

  SvarSlett
 4. Pffft. De virkelig kule er de som programlederen hopper på - foran resten av publikum ;-)
  Men den t-skjorten var tøff og åpenbart limited edition siden jeg ikke fant den i nettbutikken.

  SvarSlett