lørdag 9. juli 2011

Hudfarget leppestiftEtter tusener på tusener - eller i hvert fall en person nevnte det i et kommentarfelt en gang - har bedt VamPus videoblogge, så følte jeg at dagen i dag var dagen for det. Spesielt siden Julie Jynge spurte pent ("Gidder du gjøre litt research på det?") i kommentarfeltet på Facebook-siden til Fra Vamp til Venus (hint: trykk "Liker" i Facebook-boksen øverst til høyre).

Etter noen timers resarch på Internettet om hvordan man legger hudfarget leppestift er jeg endelig klar.

Oppdatert: Han kjekke karen dere ser på dekselet på mobilen er forresten Eirik Kollerøy som er bystyrekandidat for Oslo Høyre. Han fortjener både et kyss og et kryss ved høstens valg bare fordi han er så søt.

Oppdatert 2: Jada, jeg ser at jeg åpenbart trenger en sånn dings til å holde kamera med. Hvis noen har en ekstra...

7 kommentarer:

 1. håååå! jeg elsker dette! har forøvrig ikke skjønt hvorfor man skal ha hudfarge på huden...jeg går for HR Venus Plum i stedet!

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner heller ikke helt greia med hudfarget leppestift, men synes scoopet her er at dekkstift ikke er hudfarga nok...

  HR Venus Plum hørtes jo veldig ut som noe for denne bloggen!

  SvarSlett
 3. Veldig godt tips! Nå vet jeg hva jeg IKKE skal gjøre neste gang jeg gjør meg klar for billigkroken på London.

  SvarSlett
 4. LOL hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,
  Helt fantastisk! Gleder meg til nest inslag.

  SvarSlett
 5. He he, ler så jeg rister, takk!

  SvarSlett
 6. Oppfordring: Hege Tunstad ber tynt om instruksjoner i påsetting av falske øyenvipper, (og ja, du MÅ ha kamerastativ for å få til det...eller...prøv gjerne uten også)
  :)

  SvarSlett
 7. Påsetting av falske øyenvipper... Okey... Sist gang jeg hadde på meg noe sånt hoppet jeg i taket da jeg våknet dagen etter og trodde det sto en stor hårete edderkopp på puta mi. Så trikset er for så vidt ikke å sette på seg faenskapet, men huske å ta de av før du slokner om natta...

  SvarSlett