onsdag 13. juli 2011

Dagens outfit - en kattepine

Husbonden kom akkurat hjem etter å ha tilbragt nesten tre døgn i norsk helsevesens lune favn. For andre gang på fire uker førte et ublidt møte med Pusedyrs tenner og klør til at han måtte på en heftig penicillinkur. Den første var etter at Pusedyr klarte å vri seg ut av grepet hans og bite da dyrlegen forsøkte å ta blodprøve av han. Altså blodprøve av Pusedyr. Da var det rett ned på Legevakta og få stivkrampesprøyte og piller.

Denne gang følte Husbonden at det var en god ide å klø Pusedyr på magen da katta hadde raptus og fløy veggemellom hjemme i stua. Også det ble premiert med et bitt i den ene fingeren, som dagen etter så ut som en liten ball. Ned på Legevakta og få nok en kur. Da denne ikke hjalp, ble det hasteinnleggelse på Aker sykehus. Baktusene til pusekatter er nemlig ikke til å spøke med. I verste fall kan du få blodforgiftning eller infeksjoner som setter seg i leddene. Og det er ikke syyykt gøy. LOL.

Posted by Picasa

Så dagens outfit er altså Husbonden i kosebuksa fra Björn Borg, rød genser fra Sand og et stykk statlig undertøy - her for poseringens skyld utenpå buksa. Hvem vet - kanskje starter han en trend. Se bare på sæggebuksene - et resultat av at en hip hop'er glemte å ta på seg belte en dag og ingen turte å si noe...

Et av verdens motemysterier løst, her på Fra Vamp til Venus-bloggen, altså.

Hæpp!

4 kommentarer:

 1. Hehe. Jeg fikk nå ikke inntrykk av pusedyret som så voldelig som det fremstilles her, men bildet taler jo sitt tydelige språk..

  SvarSlett
 2. Pusedyr er jo fredeligheten selv. Stort sett da. Jeg har jo tross alt hatt han i 13 år uten å havne på sykehus, så det kan jo ha noe med Husbonden å gjøre...

  SvarSlett
 3. Blitt litt mye testosteron i husholdningen nå, tenker jeg...

  SvarSlett
 4. Et herlig flashback fra Statens undertøysentral her, altså. Med tåkelys foran og bremsespor bak! Yummy :-)

  SvarSlett