torsdag 7. juli 2011

Hvetegressjuice og massasje

Massasje. Ordet formelig damper av luksus, velvære og total nytelse. Litt sånn flagrende hvite gardiner mot en blå himmel sett innenfra en sval marmorhall. Eller noe. I reklamer for Spa-opphold er det alltid lette, flagrende gardiner i store solfylte vinduer inn mot et azurblått basseng. Ikke at jeg noen gang har fått massasje et slikt sted, men det er sånn det ser ut i hodet mitt når jeg tenker på ordet. Massasje, altså.

Derfor nølte jeg (dessverre) ikke da tilbudet om massasje på Life Force kom på Groupon, og kjøpte sporenstreks til både Husbonden og meg. Det var før jeg gikk inn på nettsidene deres.

Hallo.

Husker dere e.coli-utbruddet i mai i år? Viste seg tidlig at smitten gikk verst utover kvinner. Smitten viste seg å komme fra økologiske grønnsaker og spirer. Idiotiske kvinnemennesker. Er det rart det er få kvinner i toppledelsen i bedriftene når så mange våser rundt med alternativ "medisin" og økologiske grønnsaker. Og en skimmed soya latte med karamell er faen ikke kaffe. Pah!

Hvor var jeg? Jo. Massasje. Life Force. Jeg kunne sparke meg selv på leggen for å ikke ta hippiene på navnet. I tillegg til massasje tilbyr de hvetegressjuice. Detox. Og spirer. Life Force my ass.

Det kunne vært naturlig å tro at når man ligger rett ved siden av designhotellet Grims Grenka, så kunne man dratt et ikke ubetydelig antall kunder på hotellgjester som gjerne bruker litt penger på seg selv. Men da trenger lokalene en seriøs oppgradering. Navnet også. Utfordringen er nok at de som driver det ikke driver med velvære. Massasjen er for healing. For å fjerne blokkeringene i energiene dine. Og Husbonden fikk en liten bønn i forkant av massasjen for å fjerne vondten han har i armen. Det slapp jeg.

MEN; når alt dette er sagt. Massøren var flink nok han. Det er bare det at gode intensjoner og drøm om å redde verden med spirer og massasje er ikke helt forenelig med min luksus- og velværeidè. Men tenk hvor deilig det hadde vært med en times massasje for så å forlenge følelsen med et lite glass champagne på taket på Grims Grenka... Mmmm...

Konklusjon: En times grei massasje i litt slitne lokaler i Oslo sentrum damper ikke av luksus, velvære og total nytelse. Ikke anbefalt.

For å være sikker på å få med deg oppdateringer på bloggen, dagens rosabloggsitater etc - trykk Like på Facebook-knappen i høyre hjørne!

2 kommentarer:

  1. Jeg er generelt skeptisk til Groupon, av en eller annen grunn.
    Men massasje er gøy! Sikkert spesielt om det er husbonden som masserer :P

    SvarSlett
  2. Mja, som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg fått masse bra derfra også. Men nettopp fordi det er litt varierende, bør man sjekke tjenesten/leverandøren først. Når det er så enkelt som å gå til en nettside får man jo et inntrykk. Men dersom man generelt ikke bruker tjenestene eller produktene, så blir det jo bare spam. Kommer et nytt tilbud daglig.

    SvarSlett