onsdag 1. juni 2011

Dagens outfit - Trendmania

Ståle Økland ga ut bok i går. Ståle til venstre...
«Ingen revolusjon i moderne tid har startet på bygda», skriver Ståle Økland i boka Trendmania, som ble lansert på Internasjonalen i går kveld.

I stedet for å se på innholdet i argumentasjonen, går selvsagt Dagbladet straks til verks for å motbevise gjennom anekdotiske eksempler at det går an å starte en bedrift som eksporterer produkter til utlandet selv på bygda. At et merke er "trendy" er vel ikke helt det samme som å starte en revolusjon. Dessuten - Moods of Norway er bare så 2009. Når dressene brukes av programlederne i "Allsang på grensen" så er det omtrent like utrendy som "planking" etter at norske politikere begynte med det.

Men Maos revolusjon i Kina, startet vel på landsbygda. Blant annet fordi intellektuelle i storbyene avviste han som en bygdetulling da han forsøkte å samle støtte der.


Hvor var jeg? Jo, dagens outfit. Som nok en gang er gårsdagens outfit - kjole fra Hugo Boss, smykke fra etellerannetsted, røde sko kjøpt ifjor fra La Redoute. Skoa er kule nok de, men pris og kvalitet henger ofte sammen - og disse sprekker allerede opp i "skinnet" etter bare en dags gåing. Har kuttet ut La Redoute helt.

En hilsen til Hugo Boss forresten - de har størrelser som for normale kvinner, dvs at man ikke trenger å være anorektiker for å komme inn i størrelse 40. Som kjolen er bevis på.

Kommer jeg til Kansas hvis jeg klikker med hælene?
Boka Trendmania er utgitt av Frekk Forlag og kan bestilles via dem dersom du er interessert i en god, enkel og forståelig fremstilling av hvordan trender og idèer oppstår. Perfekt for en litt lang togtur eller med en caffe latte macchiato på cafe på Grunerløkka. Husk identitetsmarkører som platebag, fotoapparat eller en tom gitarkasse og Dagbladet stikkende ut av jakkelomma. Hvis du vil virke trendy, da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar