fredag 17. juni 2011

Gårsdagens outfits

Det er travle dager for tiden, og nygifte kvinner ligger ikke på latsiden. Gårsdagen begynte med fotografering i Vigelandsparken for en artikkel om borgerlig feminisme til Dagens Næringsliv i morgen. Siden ukebladene ikke vil lage hjemme-hos reportasjer om hva jeg har i klesskapet mitt, så får jeg heller mene noe om ting for å få oppmerksomhet, lissom. På grunn av tidspress stappet jeg bare en sort kjole i veska for å skifte før jeg skulle i en bisettelse på Vestre gravlund.

Parken var full av drittunger, som kanskje kan ha noe med sirkusteltet midt i der de har barneteater med pirattema. To av dem gjorde store øyne da VamPus strippet ned til truse og bh for å skifte til bisettelsen. Nuvel. Først da jeg skulle sette meg i kapellet oppdaget jeg at kjolen kanskje var litt kort for lubne lår i en bisettelse.

Fra Frognerparken var det ikke lange veien til kapellet på Vestre Gravlund. Merkelig hvordan en gravlund kan virke som en oase midt i byen. Nuvel. Riktignok en oase ødelagt av sigøynerdronningen Lola Karolis prangende grav. Men man kan vel ikke forvente god smak og selvinnsikt fra en familie som irritert må presisere at de driver med bedragerier, ikke ran.

Deretter var det klart for tredje skift, med en drink med tidligere kollegaer på nye Colonel Mustard på Aleksander Kiellands plass, før Vampus satte skotuppene mot Civitas strålende sommerfest.

Fra venstre: billig kjole fra B-Young og sko fra Calvin Klein. Deretter kjole fra Coast, for så å avrunde det hele med en sommerkjole fra Tara (jepp, innrømmer at jeg handler på Vivikes OG at jeg har funnet mye fint der), og sko fra Eden Shoes.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Du var flott på sommerfesten!

  SvarSlett
 2. Vestre Gravlund er faktisk ganske pen ja, gått gjennom der noen ganger i det siste. Men hvor er denne graven til sigøynerdronningen? Ikke sett nemlig, ble nysgjerrig.

  SvarSlett
 3. iborg: Å så hyggelig, tusen takk!

  Nessie: Jeg gikk fra Frognerparken bort til Nye kapell, og den var på veien. Nå er jo dette den største gravlunden i Norge, så selv om graven til sigøynerdronningen er umulig å overse dersom man først har fått den i synsvidde, så er jeg ikke så kjent på gravlunden at jeg klarer å gi orntli beskrivelse av hvor. Neste gang tar jeg bilde!

  SvarSlett