torsdag 9. juni 2011

VamPus veier opp!

OMG! Min rosabloggkollega Fotballfrue får kritikk for sine bikinibilder fordi hun ser sylslank ut og noen mener hun sprer et usumt kroppsideal. Eller det vil si, VG bruker kritikk av Fotballfrue som unnskyldning for å publisere bikinibildene hos seg. Klikkhoring kaller vi det.

Da blir det som vanlig VamPus' tunge oppgave å veie opp inntrykket av at vi rosabloggere har Barbie som kroppsideal. VamPus ideal er litt mer Venus fra Willendorf.

Her er årets bikini!

Inspirert av Fotballfrue og Venus fra Willendorf

Oppdatert: C'est ne pas une dame. Folk kommenterer at "slik ser et ekte kvinnfolk ut". Dette bildet er ikke av et ekte kvinnfolk. Det er et bilde av meg. Ekte kvinnfolk kommer i alle former og størrelser, man blir ikke mer "ekte" av å være feit.

17 kommentarer:

 1. VamPus har forøvrig en VELDIG fin bikini! Hvor er den kjøpt, tro?

  SvarSlett
 2. Godt fornøyd med den, men husker ikke helt hvor jeg kjøpte den. Mulig at det var på salg i februar, før vi dro til Kambodsja. Merket er "Beachwear fra Damella" - et svenskt merke. Søkte opp og gikk gjennom katalogen for 2011, men fant den ikke der. Mulig forrige sesong.

  SvarSlett
 3. Eg føler liksom meg utfordra til å gjere det same no... og det er ikkje bra!

  SvarSlett
 4. Imponerende med det ekte interiøret i bakgrunnen også.

  Hilsen Sol

  SvarSlett
 5. Ahem. Kunne ryddet litt først, ja... VamPus: putting the shabby in Shabby chic!

  SvarSlett
 6. Hvis du leter etter det viktige papiret du ikke aner hvor er, ser jeg at det ligger under kommoden :)

  SvarSlett
 7. å neeei... jeg som kjøpte meg ny bikini(topp) idag.. må beherske meg for å ikke å utlevere meg over stokk og stein nå, kjenner jeg.

  og btw: Venus > Fotballfrua

  SvarSlett
 8. Ei dame? I badetøy? Iiik! Det neste blir vel at unge piker begynner å ha sex med folk uten å gifte seg først.

  Har flere steder i det siste lest bekymringsmeldinger om at den seksuelle frigjøringen er i ferd med å reverseres. Klart man skal ha lov til å ha på seg bikini, uansett fasong.

  Mon tro hvordan VG ville reagert på mannekropp?

  SvarSlett
 9. Jeg reagerer eg på at du bare har EN bikini. Hvordan skal du da overleve sommeren?

  SvarSlett
 10. "Dette bildet er ikke av et ekte kvinnfolk. Det er et bilde av meg. Ekte kvinnfolk kommer i alle former og størrelser, man blir ikke mer "ekte" av å være feit."

  Jeg kunne ikke vært mer enig! Det er litt merkelig at dersom man er slank/tynn og legger ut bikinibilde får man beskjed om å dekke seg til fordi man sprer et usunt kroppsidealet, men hvis en dame med noen kg ekstra gjør det blir man hyllet som en ekte kvinne... Nå må jeg ærlig talt påstå at jeg synes en kropp som din ser mye sunnere ut enn Fotballfrue sin, men hun burde kunne legge ut bilder på lik linje med alle andre!

  SvarSlett
 11. Dere norske feminister er gærne...

  SvarSlett
 12. Veldig bra, Vampus! Men jeg må si jeg smilte litt av Fotballfrue som "skulle vise fram sin nye bikini", håret henger jo foran så man ser jo ikke bikinien. Så hva var det hun ville vise fram? (uten å kritisere fotballfrues kropp, hun må få legge ut bilder på lik linje med andre, men jeg bare stusser på motivet)

  SvarSlett
 13. For å være helt ærlig må jeg bare si at den kroppen der tenner meg! Akkurat passelig med fett på kroppen! :)

  Hilsen mann28

  SvarSlett
 14. Dette er ulovlig klikkhoring/reklame for bloggen din. Pass deg så ikke feministene i Rødt anmelder deg til Forbrukerombudet:
  http://www.side2.no/mote/article3168492.ece

  SvarSlett
 15. må bare kommentere og si at jeg ELSKER tilleggskommentaren du har lagt til nederst der. for ja, kvinner kommer i forskjellige former. både du og fotballfrue er akkurat like mye kvinne, bare at dere er opptatte av forskjellige ting!

  SvarSlett