fredag 10. juni 2011

Giftig, men ikke kreftfremkallende

Det viser seg at etter at Dagbladet kjørte opp tolkningen av WHOs rapport om mobiler og stråling som at mobiltelefoner kan være kreftfremkallende over hele forsiden, så kan de allikevel berolige oss med at mobilen allikevel ikke er mer farlig en bregner. For Dagbladet er det naturlig å illustrere en sak om stråling og mobilbruk med en norsk Playboy-modell.

Faksimile fra Dagbladet.

Mange har kalt bloggen VamPus' Verden giftig, og mine kritikere vil nok si at jeg har omtrent like stor utstråling som en potteplante. Jeg avkrefter derimot de sykt overdrevne og medieskapte ryktene om at jeg er kreftfremkallende og illustrerer dette med bilde av meg selv i BH bak nevnte potteplante.

Meg. Potteplante. BH.
Posted by Picasa

10 kommentarer:

 1. Hey, så lenge man kan knytte bildet til saken er det vel halvok ? :P Og der var jo tross alt en bregne

  SvarSlett
 2. Ja, jeg ser den tette journalistiske relevansen for gutta på desken til å putte på bildet. Her er noen andre muligheter for puppebilder i Dagbladet: "Fint vær neste uke", "Øker faren for brystkreft", "Den greske økonomien nær kollaps" etc. Det jeg liker enda bedre er debatter om hvor viktig det er med kvalitetsjournalistikk og medienes samfunnsansvar. Jepp.

  SvarSlett
 3. Man vet man kommer til kort på puppe-området når man vet at et lignende bilde av meg ville vist bare BH... Fine VamPus :)

  SvarSlett
 4. Hahaha :-D Jeg gleder meg til hvert nye innlegg!! Stå på, Vampus!!

  SvarSlett
 5. Skulle hatt en bregne til, så kunne du emulert Zach Galifianakis - http://www.youtube.com/watch?v=jOVq_UL48o0

  SvarSlett
 6. Hehe.

  Det funker like bra for deg som for dagbladet vampus. Siste postene dine har vært en fryd for øyet. Men du burde hatt et bedre kamera:)

  SvarSlett
 7. Anonym: Jeg kan klikkhore jeg også, men jeg later i hvert fall ikke som om det er viktig for samfunnsoppdraget mitt. Men akkurat nå er det jo det. Er lei av å få halvnakne damer trykt i trynet i tide og utide av VG og Dagbladet. Så nå skal jeg vie meg til å lage parodier på både rosabloggere og tradisjonelle medier. Må jo kunne kombineres :-)

  SvarSlett
 8. Slett vg og dagbladet fra bokmerkene og aldri se deg tilbake.

  SvarSlett
 9. Kom over denne bloggen i gaar og den er utrolig bra!! Jeg har ledd meg gjennom hele naa, faktisk. Bra jobba!

  SvarSlett