fredag 27. mai 2011

Shoppinglykke

De som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger, har aldri shoppet i New York eller i noen av outlets-markedene utenfor byen. Halleluja!

Husbonden (mer om det senere) fikk litt anstrengte rykninger i ansiktet da dørene til bussen ut til Woodbury Outlets knapt hadde åpnet seg før VamPus var på vei til Jimmy Choo (JIMMY CHOO) lettere vill i blikket. Men hold dere fast. Jeg. kjøpte.ingenting. Ingenting på Jimmy Choo (JIMMY CHOO!!).

Det sto ikke på forsøket. VamPus overså glatt de rare blikkene fra betjeningen mens hun brummet og purret og puset rundt på alle skoene og forsøkte alle størrelsene som stod fremme. Her i utvalg:


Mamma sine babyer. Hvis noen skal til NY snart og drar ut til Woodbury så vil jeg gjerne adoptere de i midten. Dersom noen vet om et sted jeg kan få kjøpt noe som ligner på de beige, uten å måtte ut med flere tusen kroner, skriv hint i kommentarfeltet nedenfor. Det rosa alternativet byttet jeg ut med et par hos Diane von Furstenberg, et merke jeg virkelig aldri trodde jeg kom til å like, men hvis man lukker øynene for det som ser ut som skreddersydd for anorektiske milliardtøser på St. Tropez så var det faktisk mye fint. Skoa lækrere enn leggene, men det jobbes med saken.


Endte i tillegg opp med en fantastisk oransje kjole fra von Furstenberg, en dyp lilla fra Max Mara, solbriller fra Prada, et par svarte høye sandaler fra Calvin Klein, lavere fra Bally, i tillegg til høye slangeskinnssandaler - også fra Calvin Klein - kjøpt på salg hos Macy's. Alt dette kommer senere.

Av andre sko som ikke ble kjøpt, men som absolutt bidrar til en lykkelig viten om at de eksisterer. Fra Prada-butikken i Soho - der man knapt har råd til en tråd i et slips, men er verdt å stikke innom for å titte (ja, det er mulig, og selv om de ser at du umulig har råd til å kjøpe noe, så lar de deg stå og drømme litt):Lykke ikke kjøpes for penger du liksom. Hmph!

Husk å trykke "like" på Facebook-boksen øverst i høyre hjørnet, så får du automatisk melding på Facebook hver gang denne bloggen oppdateres!

2 kommentarer:

  1. Oooh, herlig!! Helt nydelige de lilla/fuksia skoene du har på deg på bildet.

    SvarSlett
  2. `Ja, de er kule. Og ikke så verst å gå i heller :-)

    SvarSlett