lørdag 26. mars 2011

Bryllupsliste

Det er i dag nøyaktig syv (7) uker til vi drar til New York, hvor planen er å gifte oss. Så jeg tenkte jeg skulle lage en oversikt over hvor langt vi har kommet i planleggingen.

Dette har vi gjort:
1. Bestille fly.
2. Booket hotell.

Vel, strengt tatt var det en kamerat av Mannen som booket hotellet, men det er nå i hvert fall gjort. Så. Hva mangler vi... skal vi se:

3. Kjennskap til hvordan vi faktisk gjør det. Gifter oss altså. I New York.
4. Papirer fra norske myndigheter.
5. Kjole.
6. ...og sko.
7. Gifteringer.
8. Total-make-over-pakke på et Spa før vi får ok-stempel på vielsespapirene. Også kalt "gifter oss"
9. Booke lokaler til vennefesten når vi kommer hjem.
10. Gjesteliste.
11... og dermed invitasjoner.
12. Budsjett.
13. ... for min del - penger.

Så. Det gjenstår altså noe småtteri. Har jeg ikke glemt noe nå? Jo. Dato. Vel, det blir mellom 16. og 20. mai en gang. Tror vi.

Jeg synes vi er ganske flinke i grunn. I tillegg er jeg seks kilo etter slankeplanen. DET kommer jeg tilbake til. Snart.

5 kommentarer:

 1. jeg går ut ifra at du vet at disse papirene fort tar litt tid å få iorden? tross alt Norge det er snakk om her.. ;)

  lykke til!

  SvarSlett
 2. Ah. Det varmer mitt hjerte å se at det er noen som ligger enda dårligere an enn oss :)

  Det der med papirene er ikke helt trivielt, jeg klarte å sende dem til feil sted. Jeg lastet dem ned på tinghusets hjemmesider, og sendte dem til tinghuset da det ikke sto nevnt noe om hvor de skulle sendes og jeg antok da at det var dit. Da vi ikke hadde hørt noe på to uker ringte jeg, og fikk da beskjed om at jeg skulle ha sendt papirene til "Skatt Øst" (og hvordan i helvete skulle jeg vite det?) og nå kunne visst papirene være "hvorsomhelst - da de ikke tok vare på brev som ble feilsendt." Jeg ringte så til Skatt Øst, og da hadde heldigvis en litt mer oppegående person på tinghuset videresendt dem dit.

  For å gjøre en lang historie kort - vi har nå endelig fått en dato, mest fordi vi møtte opp personlig på tinghuset med prøvingsattesten. Hadde vi sendt den i posten igjen tror jeg aldri vi ville blitt gift.

  Mulig denne papirmøllen er en test på hvor sterkt man vil gifte seg, sikkert mange som gir opp og fortsetter sitt liv i "synd" ;)

  SvarSlett
 3. Prøvingsattest er vel det som tar lengst tid - hvis du ikke har sendt inn søknad om det anbefaler jeg å få det unna fluksens. Typ i dag. Lykke til med bryllup!

  SvarSlett
 4. Husk å poste detaljer om hvornår, så stiller jeg med riskorn og jubling.

  SvarSlett
 5. Masse lykke til med bryllupsforberedelser!:)

  SvarSlett