onsdag 26. januar 2011

VamPus goes Pink!

Det er fem år siden Dagbladet kåret meg som Norges beste blogger med beskrivelsen "helstøpt, noe rølpete høyre-feministiske hedonist." Gjett om! VamPus' Verden har handlet om nakne menn, sex og dating, VamPus som husmor, mitt møte med den onde feen, den gang jeg lærte forskjellen på Halloween-MIDDAG og halloween-FEST (jeg møtte selvsagt som vampyr), og man er da ikke noe til feminist om man ikke også skriver om eggstokkene sine. Happy days. Så tok politikken meg, og bloggen har de siste to årene handler primært om det. Gøy for meg, kjedelig for mange.

Jeg skylder Dagbladet mye. Spesielt siden jeg er så slem med dem til tider, til tross for at kåringen nok var sterkt medvirkende til at flere ble oppmerksomme på bloggen - og dermed fikk jeg jobb i Startsiden.no (nå sluttet, men dog), jobb som programleder i Studio 5, har holdt uttallige foredrag og kommenterer fortsatt sosiale medier og ny teknologi omtrent ukentlig i media. Det er til og med langt på vei bloggen som fikk meg inn i Høyre (hei, Karen!), og den hadde vel et finger med i laget da jeg ble oppnevnt i regjeringens Mediestøtteutvalg.

Men så. VamPus gifter seg i mai. Jepp. Gifter. Seg. Har du noen gang tenkt på at det norske ordet for å være gift og gift (som arsenikk) er det samme? Ikke? Vel.

Dette kommer selvsagt samtidig som at jeg irriterer meg grønn over at bloggsfæren snart er synonymt med disse for%¤#" rosabloggerne som ikke eier sjølironi og humor, går i fosterstilling hvis noen ikke synes de er pene og vil fortelle andre hvordan vi kan bli som dem. Føkkem!

Det må kunne gjøres på en bedre, smartere og morsom måte. Jeg sier ikke at det nødvendigvis er meg.. eller jo, det er faktisk akkurat det jeg sier.

Nok er nok.

VamPus goes pink!

Jeg må tenke litt mer over hva jeg egentlig vil med det, men inntil videre kan jo du gi meg forslag til innhold i kommentarfeltet. Jeg skal ikke teste lipgloss, men jeg snakker gjerne med de som bruker rosabloggere i sin markedsføring. Jeg skal ikke gi deg slanketips, men jeg skal ned over 10 kilo før jeg gifter meg. Jeg skal ikke fortelle deg hva du skal ha på deg, men håper heller at du kan fortelle meg hvordan en (nå) lubben brunette bør kle seg for å se best ut. Jeg gir ikke treningstips, men tar gjerne imot noen. Jeg har i det hele tatt tenkt å snu på rosabloggingen utgangspunkt.

Hva tror du?

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med gifteplanene. Jeg håper du fortsetter med å skrive ærlig og ut fra ditt ståsted og livssituasjon, jeg.

  Noe av det jeg synes er bra med bloggingen, din, er at du er en god observatør. Og det er aller best når du kommenterer et tema som interesserer deg. Skal du skifte interesser for å tekkes et annet publikum?

  SvarSlett
 2. Dette hørtes gøy ut, her må jeg følge med :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny blogg (ja, og så mannen da)!

  Men hvorfor ikke benytte anledningen til å gå over på en bedre bloggplatform? WordPress, f.eks. :)

  SvarSlett
 4. Ghost: Vet du at det var du som "created a monster". Du sendte lenken til din blogg og jeg tenkte "kan han, kan jeg". Så skylde seg selv...

  Simen: VamPus' Verden består jo, jeg skal bare bredde meg her. Jeg trenger noe å motivere en liten livsstilendring. Jeg skifter ikke interesser for å tekkes et annet publikum (tviler på at fjortisene er interessert i min hverdag for å si det mildt -men kanskje førtisene?). Jeg går bare tilbake til utgangspunktet - skrivetrening og personlige betraktninger rundt egen hverdag :-)

  Tilhelgakanskje: Håper jeg kan følge opp!

  Børge: Ja. Kjøpt domenete vampvenus.no og skal se om jeg faktisk investerer i hjelp denne gangen. Måtte bare trykke på GO-knappen nå...

  SvarSlett
 5. Dette blir spennende! Det må jo være mulig å blogge om "livet,lizm" uten å tippe over i de rosa rekker.

  SvarSlett
 6. Jeg har alltid visst at du egentlig var rosa, under alt det blå ;)

  Gleder meg til å se hva resultatet blir!

  SvarSlett